donderdag 25 april 2013

Google AdWords fundamentals examen tips

Zojuist ben ik geslaagd voor mijn Google Adwords Fundamentals examen. Hieronder een aantal handige tips om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen (en het dus gewoon in één keer te halen):

  • Surf en scroll af en toe gewoon eens door alle pagina's van een adwords account. Klik op alle mogelijkheden en ontdek wat je eigenlijk met adwords kunt.
  • Gebruik de printable versie van de lesstof om deze gemakkelijker te lezen op je tablet of computer. De printable lesstof kan je hier vinden: http://support.google.com/adwords/certification/bin/static.py?hl=nl&printable=1&page=examstudy.cs&format=inproduct
  • Lees de "niet printable" info ook zeker door, maar stoor jezelf niet aan de enorme hoeveelheid 404 pagina's en de soms wat gedateerde info.
  • Doe het examen minimaal met één collega of zakelijke kennis. In de aanloop naar het examen kan je elkaar vragen stellen of aangeven welk deel je wel of niet goed begrijpt. Bij fonq.nl hebben we de test met 5 collega's gemaakt.

!!! DE ÜBERTIP !!!


Het zorgt voor dat je de noodzakelijke weetjes echt gaat onthouden!

TIJDENS HET EXAMEN

Zorg dat je wat te drinken hebt en ga van tevoren even naar het toilet. Je hebt twee uur voor het examen en de klok gaat gewoon door. En daarnaast:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten