maandag 7 oktober 2013

Naast wijnaccessoires nu ook (Grapedistrict) wijnen bij fonq.nlSuper relaxed! Kan ik weer een winkel overslaan ;-)


Het eigentijdse webwarenhuis fonq.nl heeft een alliantie gesloten met wijnwinkelketen Grapedistrict. Een selectie smaakvolle wijnen, inclusief proefdozen en giftsets, is voortaan bij fonq.nl verkrijgbaar. 

Fonq.nl is de enige externe website waar een selectie van de Grapedistrict-wijnen worden verkocht. Met deze samenwerking vult het webwarenhuis haar veelzijdige assortiment nu ook met met heerlijke wijnen uit het assortiment van Grapedistrict. In het assortiment waren al diverse wijnbenodigdheden te vinden, zoals wijnglazen, koelers, wijnrekken, kurkentrekkers en wijnstoppers.

Het ideale bijbestelproduct
Naast fysieke Grapedistrict-winkels biedt de wijnwinkelketen de mogelijkheid via hun eigen website wijnen te bestellen. Freek Padberg, medeoprichter van Grapedistrict, ziet de samenwerking met het online warenhuis echter als een natuurlijke fit en een logische aanvulling op de eigen activiteiten: ‘’Door de superieure logistiek van fonq.nl kunnen mensen nu tot 24.00 uur de lekkerste wijnen en proefdozen bestellen en ze de volgende dag al in huis hebben. Dat is uniek in Nederland en voor een product als wijn ook erg relevant. Daarnaast zijn alle wijnen per stuk te bestellen, waardoor het een ideaal product is om je winkelmandje mee aan te vullen. We hopen dat fonq.nl-klanten zo op een makkelijke en laagdrempelige manier kennis maken met onze selectie bijzondere wijnen.’’

Uitbreiding cadeauassortiment
Naast alles voor in en om het huis biedt fonq.nl een ruim assortiment cadeaus. Met Grapedistrict als nieuwe aanwinst benadrukt het webwarenhuis haar cadeaupropositie. “Wijn is onlosmakelijk verbonden met feest en cadeaus en bovendien geschikt voor diverse geefmomenten. Het is daarom een perfecte aanvulling op ons huidige assortiment”, licht Patrick Kerssemakers, CEO van fonq.nl, toe.

Fonq.nl begeeft zich wat betreft wijn in een onbekende productcategorie. Door de wijnselectie echter aan experts over te laten, biedt het webwarenhuis haar klanten de mogelijkheid om kennis te maken met de beste wijnen en gemakkelijk goede wijn in huis te halen. “Daarnaast past Grapedistrict met haar eigenzinnige, verfrissende en kleurrijke kijk op de wijnbranche uitstekend bij ons merk”, aldus Kerssemakers.

Over Grapedistrict
Grapedistrict is een jonge, moderne wijnhandel met meer dan tien winkels en levert ook aan de betere horeca. Grapedistrict is twee keer op rij Wijnwebwinkel van het Jaar geworden en heeft een zorgvuldig geselecteerd en prijswinnend assortiment aan wijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten